“Recept heeft geen ziel, want de kok moet ziel naar het recept brengen.” – Thomas Keller
Amsterdam, Nederland is een regio van boeren en vissers. Een groot deel van Nederland ligt onder de zeespiegel en voornamelijk mensen van de grachten van Amsterdam trekken uit voor grote visavonturen. Dus vis is het beste eten om hier in de restaurants van Amsterdam te proberen.
Royal Thai is een van de beste restaurants die vis serveert met echte smaak en smaak van Nederland die je minstens één keer moet proberen. Hier is een lijst van
visvoer in het menu:
Pla Priew Wan combineert zweempje zoetzure saus met een verscheidenheid aan groenten en gebakken vis. Roergebakken visfilet met groenten in zoetzure saus.
Een van de beste gerechten bij Royal Thai Pla Sam Rod, gefrituurde hele vis gegarneerd met Thaise “three flavor” -saus (vis drie smaken, pittig, zoet en zuur).
Gebakken visfilet met knoflook en peper saus en koriander: dit is een zeer pittige knapperige vis die verrassend eenvoudig en lekker is. Giet de saus over je vis en geniet ervan.
Dit is een veelzijdig recept dat is gemaakt met verse vis van goede kwaliteit, we koken een vlezige gefrituurde vis geroerd met groene bonen en bamboe in Thaise rode curry pasta.
Bij Royal Thai fritst onze kok gefrituurde hele visfilet met gember en shi-take champignons in een speciale Thaise saus.
We serveren geroerbakte visfilet met rode chilipepers, champignons, uien en broccoli waardoor het heerlijk en heerlijk is om te zien.