RESERVEREN

Voor het reseveren van een tafel in het restaurant kunt u gebruikmaken van dit aanvraagformulier. Voor meer informatie over Royal Thai Amsterdam kunt u contact opnemen via Contact Formulier , telefoon of e-mail.

Als de jarige komt met 1 vriend dan krijgt hij 25% korting .

Als de jarige komt met 2 vrienden dan krijgt hij 50% korting.

Als de jarige komt met 3 vriend dan krijgt hij 75% korting.

Als de jarige komt met 4 vriend dan krijgt hij 100% korting.

DEZE ACTIE IS GELDIG ALLEEN OP ETEN, NIET OP DRANKJES EN OOK NIET GELDIG IN COMBINATIE MET ANDERE ACTIES OF AANBIEDINGEN.

    Voordat je reserveert, vragen wij je om de algemene richtlijnen voor gasten en de controlevragen met betrekking tot COVID-19 te lezen en te accepteren.

  • Ik heb de afgelopen 24 uur of op dit moment geen één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius).
  • Ik heb op dit moment geen één huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidklachten.
  • Ik heb geen coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en dit is ook niet in de afgelopen 7 dagen vastgesteld.
  • Ik heb geen één huisgenoot/gezinslid met coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en ik heb niet korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had.
  • Ik ben niet in quarantaine geweest of geen direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.

Ik ga akkoord met de richtlijnen voor COVID-19

Nederlands
Accepteren
Royal-thai.nl maakt gebruik van Cookies meer informatie.