Language


Geniet van onze Griekse keukenMythos Greek

Ontvang de beste Thaise Soepen: Royal Thai biedt Home Delivery aan


Het weer in Amsterdam is koud en vochtig, wil je iets voedends en warms dat helpt bij het herstel van energie?

Dus het is goed om op internet te gaan en een bestelling te plaatsen kom hete soep. Als je geen luie knul bent zoals ik, ROFL! dan kun je alleen gaan met vrienden of familie en het beste Thaise restaurant in Amsterdam bezoeken: Royal Thai, waar je kunt genieten van de soep en de gezelligheid van de plek
 

Bekijk de beste die we bij ons hebben:

Tom Yam Kai

Tom_Yam_Kai

Tom Yam Kai is aangepast van een creatie van Nigel Slater. Het is pittige en zure kippensoep met koriander en champignons en ideaal voor de winternacht.

Tom Yam Koong

Tom_Yam_Koong

Tom Yam Koong is pittige en zure garnalen soep met koriander en champignons. Het stimuleert het immuunsysteem en kan helpen bij het bestrijden van verkoudheid en griep in de winter.

Tom Kha Kai

Tom_Kha_Kai

Tom Kha Kai is pittige en zure kippensoep met kokosmelk, koriander en champignons die hem rijk, romig en absoluut heerlijk van smaak maakt.

Tom Kha Koong

tom_kha_koong

Tom Kha Koong is pittige en zure garnalen soep met kokosmelk, koriander, champignons en traditionele Thaise kruiden en specerijen.

Tom Kha Talee

Tom_Kha_Talee

Tom Kha Talee is een van de meest beroemde Thaise gerechten die pittige en zure zeevruchtensoep is met kokosmelk, koriander en champignons.

De hierboven genoemde soepen zijn verkrijgbaar bij Royal Thai Restaurant voor goedkope prijzen die worden bereid met gezonde en traditionele methoden door onze Thai Boss-kok en haar assistenten.

Van Thai Boss Cook:
Ik zal ervoor zorgen dat je verliefd wordt op de kwaliteit en de tongstrelende smaak van soepen.

Share this with friends

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML-tags en -attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Accepteren
Royal-thai.nl maakt gebruik van Cookies meer informatie.
Royal Thai
Royal Thai