Language


Geniet van onze Griekse keukenMythos Greek

Thais Eten aan je Deur Stap in Minuten

Het Royal Thai Restaurant bevindt zich in een druk gebied precies in het midden van de straat, genaamd de Lange Leidsedwarsstraat. Elke plek of restaurant in die straat heeft zijn eigen specialiteit. Ofwel onze plek is beroemd vanwege authentiek Thais eten. We concentreren ons meer op klanttevredenheid en daarom bieden we thuisbezorgdiensten. We willen u de kwaliteitsservice van dienst zijn zonder al te veel drukte omdat we graag eten bij u thuis afleveren.
Ten eerste wil ik een geweldig nieuws delen! We hebben 15 jaar ervaring met het leveren van Thais eten aan lokale locaties. Dit is zo’n lange periode voor ons, maar we zijn dit bedrijf met volledige toewijding begonnen en ik hoop dat we ook in de toekomst een goede reputatie zullen behouden.
Omdat we meer de nadruk leggen op klanttevredenheid, voegen we daarom steeds meer diensten toe die behoefte hebben aan een tijdperk. Als toevoeging hierop waren we begonnen met het serveren van maaltijden volgens de eis van de klant, zelfs hun vraag is glutenvrij of veganistisch. Aanzienlijk van korte tijd dat we waren begonnen met levering aan huis. Zelfs wij leveren voedsel, maar we vragen duidelijk om te bellen als ze specifieke voedselallergieën hebben, zodat we die stof uit keukens kunnen voorkomen.

Voel je je toch niet goed?

MAAR WILT U HEERLIJK THAISVOEDSEL THUIS?

Surf op onze website en bestel eten online met een paar klikken!

We hebben twee online systemen voor online betaling geïntegreerd die iDeal, creditcard of contant betalen na levering zijn.
U kunt ook alle informatie over de bezorgprijzen bekijken met betrekking tot regio’s die duidelijk worden weergegeven met postcodes.

thai food at your door

LEVERINGSGEBIED VAN KONINKLIJK THAI

Wij leveren in bijna alle lokale gebieden in de buurt van ons restaurant, waaronder Nieuwmarkt / Lastage, Burgwallen-Oude Zijde, Westelijk Havengebied, Weesperzijde en nog veel meer regio’s.

Onze bezorgtijden zijn van 16.30 tot 23.55 uur. Bel ons op de aangegeven tijdstippen voor het eten van de beste gerechten met slechts één telefoontje of één telefoontje verwijderd.

Waar wacht je op! Bestel nu online en ontvang de beste aanbieding die op de website wordt vermeld!

Share this with friends

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML-tags en -attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Accepteren
Royal-thai.nl maakt gebruik van Cookies meer informatie.
Royal Thai
Royal Thai